După un mandat de patru ani, Daniel Olteanu afirmă că a fost onorat să reprezinte județul Vaslui în Parlamentul României.

”Capăt de drum, după patru ani în Parlament și după niște alegeri electorale cu rezultate care arată că, înghițită pe nemestecate, democrația are efecte secundare grave pentru noi, românii.

Îmi pare rău că foarte mulți au decis să boicoteze scrutinul de ieri, pentru care Guvernul PNL a sacrificat viețile a mii de oameni, după ce a pus setea de putere mai presus de siguranța și sănătatea tuturor, organizând cu tot dinadinsul alegeri în pandemie.

Pentru mine, ziua de ieri încheie o etapă în care am muncit pentru fiecare rezultat.

Ca deputat, am avut un mandat încărcat (activitatea mea e publică, o găsiți aici și a fost o onoare să reprezint județul Vaslui și vasluienii în Parlamentul României.

Le mulțumesc celor care m-au susținut și m-au încurajat, fiecare ați contribuit la reușita mandatului meu!

Le mulțumesc și adversarilor politici, aprecierile lor în unele momente și ura lor fățișă în altele mi-au arătat că proiectele mele sunt valoroase și că merită să merg mai departe, dovadă că Drumul Expres Tișița – Albița, mai cunoscut ca «Autostrada Vasluienilor», a intrat în linie dreaptă odată cu semnarea contractului pentru realizarea Studiului de Fezabilitate.

Le mulțumesc colegilor din ALDE și din PRO România! Alături de ei, am pus Vasluiul pe lista județelor cu cele mai bune scoruri electorale la nivel național: în 2019, la alegerile europarlamentare (locul 5 pe țară), și în 2020, la alegerile locale (locul 1) și la cele de ieri (locul 2).

Celor care au votat PRO România, le transmit să-și păstreze convingerea că niciun efort nu este în zadar pentru România.

Vasluienilor, le doresc să aibă în Parlament oameni la fel de motivați, de deschiși și cu bună-credință așa cum am încercat să fiu eu, până la final; le respect decizia și le spun MULȚUMESC!

Eu am rămas și voi rămâne același, Daniel Olteanu”