Astăzi, la subunitățile din Vaslui, Bârlad, Negrești și Huși, au fost avansați în grad trei ofițeri și 40 subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

Ziua de 1 august este una specială pentru cadrele militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui. Trei ofițeri și 40 subofițeri din cadrul inspectoratului au fost înaintați în gradul următor, la termen.  Acesta este un moment deosebit din viața și cariera pompierilor militari. Avansările s-au făcut în cadru festiv, pe platoul unității, respectiv la subunitățile din Vaslui, Bârlad, Negrești și Huși, unde au fost felicitați de comanda unității, dar și colegi.

Opt subofițeri și soldați profesioniști au primit mulțumiri pentru rezultatele foarte bune obținute la Concursul serviciilor profesioniste pentru situații de urgență, competiție găzduită de ISU „Dunărea” al judeţului Brăila. De asemenea, alți 22 ofițeri, subofițeri și soldați/gradați profesioniști au primit mulțumiri pentru modul cum au gestionat mai multe situații de urgență complexe.

Doi ofițeri și un subofițer au fost recompensați prin citare pe Ordin de Zi pe Unitate.

Felicitări tuturor celor avansați, celor cărora le-au fost aduse mulțumiri, au fost felicitați ori au fost citati pe ordin de zi pe unitate!

Misiuni încununate de succes pe viitor! (C.D.)