Primăria Vaslui reamintește că, în această perioadă, plata obligaţiilor fiscale către bugetul local se poate face prin mijloace electronice de plată: online (prin ghiseul.ro) sau prin internet banking / mobile banking.

  1. Persoanele fizice (PF) și persoanele fizice autorizate (PFA) pot achita toate obligațiile fiscale locale datorate prin site-ul www.ghiseul.ro. Acest site este securizat la înalte standarde privind tranzacționarea pe bază de carduri bancare. Ghiseul.ro oferă posibilitatea de a plăti online cu cardul, parțial sau total, taxele si impozitele locale, precum şi amenzile contravenționale. Dovada plății se primește pe e-mail în doar câteva minute de la plata efectivă.

Dacă știți exact suma aferentă taxelor și impozitelor pe care doriți să le achitați, puteți să faceți această plată pe ghiseul.ro fără a fi nevoie de autentificare (nume utilizator și parolă).

Dacă nu cunoașteți cu precizie sumele de plată, vă recomandăm secțiunea Plătește online impozite şi taxe către instituțiile publice înrolate în sistem de pe site-ul ghiseul.ro, prin accesarea căreia veți parcurge etapele:

Solicitare date acces- “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare”.

După primirea acestor date, veți introduce numele de utilizator şi parola, selectând obligația de plată pe care doriți să o achitați.

  1. Persoanele juridice (PJ) au la dispoziție plata obligațiilor fiscale prin intermediul internet banking sau mobile banking, aceste servicii fiindu-le puse la dispoziție de către instituția financiar bancară aleasă de fiecare persoană juridică.

Pe site-ul www.primariavaslui.ro,la secțiunea Taxe & Impozite– Conturi IBAN găsiți conturile bancare în care puteți face plata pentru diferite taxe și impozite locale.

Totodată, vă reamintim că termenul pentru plata cu bonificație a unor impozite locale (impozit pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport) a fost prelungit până la data de 30 iunie 2020.    (N.D.)