Aseară, la ora 21, a fost reluată dezinfecția străzilor, trotuarelor și aleilor din municipiul Vaslui.

Amintim că începând cu 30 martie 2020, prin intermediul operatorului specializat SC Goscom SA, Primăria municipiului Vaslui a efectuat lucrări de igienizare și spălare a străzilor și trotuarelor din municipiul nostru, activitate care a fost continuată inclusiv în perioada sărbătorilor de Paște.

În efortul de a preveni răspândirea noului coronavirus COVID-19, de pe 9 aprilie s-a procedat la dezinfecția străzilor și trotuarelor din municipiul Vaslui cu hipoclorit de sodiu (soluție 1,25% clor), utilizată conform OMS nr. 525/27.03.2020. Continuând aplicarea măsurilor de prevenire a răspândirii acestuia, a fost reluată dezinfecția străzilor, trotuarelor și aleilor  din Vaslui, începând cu data de 27 aprilie 2020, ora 21.00.

”Partea carosabilă va fi dezinfectată folosind cisterne special dotate pentru pulverizarea hipocloritului de sodiu , iar trotuarele și aleile vor fi dezinfectate pedestru, de către operatori cu atomizoare. Ca și data trecută, dezinfecția va începe cu acele căi de acces mai intens circulate. Vă rugăm să evitați deplasările pietonale începând cu ora menționată anterior! Rugăm cetățenii să sprijine eforturile autorităților și să dea dovadă de responsabilitate și simț civic în tot ce întreprind! Vă mulțumim pentru înțelegere și încredere!”, a spus Geanina Clitemnestra Tofan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui. (N.D)