Un bărbat de 24 de ani a căzut, ieri, de pe acoperișul școlii „Sfânta Ecaterina”, din municipiul Huși. Tânărul lucra la acoperișul clădirii, a alunecat și a căzut în gol circa nouă metri. A fost internat cu fracturi deschise la membrele inferioare, traumatisme ale membrului superior stâng și ale mușchilor. Acum este internat la o unitate medicală de specialitate din județul Iași, deoarece exista posibilitatea să fi suferit traumatisme ale organelor interne.

La fața locului a ajuns o ambulanță SMURD tip B2 (EPA).

”Echipajul ambulanței a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane de sex masculin care a căzut de la o înălțime  de aproximativ nouă metri, de pe acoperișul școlii „Sfânta Ecaterina” din municipiul Huși. Victima în vârstă de aproximativ 24 ani se afla în stare de semiconștiență și  prezenta multiple traumatisme și fracturi deschise. Victima lucra la acoperișului clădirii”, a spus Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui

Tânărul a fost transportat la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” din Huși, fiind diagnosticată cu fracturi deschise la membrele inferioare, traumatisme ale membrului superior stâng și ale mușchilor. Ulterior, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală de specialitate din județul Iași, deoarece exista posibilitatea ca aceasta să fi suferit traumatisme ale organelor interne.

Cercetările privind cauza și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de instituțiile statului abilitate în acest sens. (G.M.)