Un portofel pierdut, în care se afla suma de 250 de lei, carduri bancare și documente de identitate a fost returnat proprietarului de către un jandarm vasluian.

Plutonierul Alexa Cristian, sâmbătă noaptea, se afla în timpul liber pe strada Păcii din municipiul Vaslui, când la un moment dat atenția i-a fost atrasă de un obiect de culoare roșu aflat pe o bancă. Acesta s-a dovedit a fi un portofel uitat acolo de către o persoană.

A doua zi dimineață, jandarmul a reușit să contacteze proprietarul, să se întâlnească cu acesta și să îi returneze bunul pierdut.

Proprietarul portofelului a trimis către Jandarmeria Vaslui următorul email prin intermediul căruia a mulțumit plutonierului Cristian Alexa:

”Prin acest email doresc a adresa mulțumiri domnului Cristian Alexa pentru înapoierea bunului uitat în seara de sâmbătă spre duminică. Acesta m-a contactat pentru a-mi oferi portofelul ce avea toate bunurile pe care eu le lăsasem în momentul pierderii, refuzând cu vehemență și recompensa pe care eu doream să i-o ofer ca mulțumire. Mi-ați demonstrat devotament și omenie mereu în cazurile în care m-am aflat la nevoie”

Drept răsplată pentru fapta sa, domnul plutonier a primit pe adresa Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui o scrisoare de mulțumire de la persoana în cauză. (C.D.)