Un bârlădean generos, care a dorit să rămână anonim, a donat Spitalului ”Elena Beldiman” 32 de frigidere de ultimă generație.

”Știm cu toții cât de greu ne este să asistăm la suferința unui om. Spitalul este un loc dificil pentru multă lume, în special pentru persoanele bolnave și pentru familiile care le iubesc. La inceputul acestei  săptămâni, un bârladean, un om generos, discret, cu suflet mare, deschis la nevoile noastre de zi cu zi, a donat către Spitalul municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, 32 de frigidere de ultimă generație, cu o capacitate netă de 250 l fiecare, clasa energetica A+”, conform unei informări publicate pe site-ul spitalului bârladean.

În acest fel, fiecare salon din cadrul secției de medicină internă- nivel 4,  va beneficia de acest gest, dar și alte secții din cadrul Spitalului. Pacienții vor putea să își păstreze în frigidere alimentele și apa în stare proaspată, la temperatura optimă și adecvată.

”Suntem convinși că acest gest va aduce zâmbetul pe fața persoanelor care aveau mare nevoie de aceste frigidere, dar și sentimentul că există oameni cu suflet, pentru care Ei contează. În numele pacienților, dar și a intregului colectiv de aici, Vă MULȚUMIM pentru umanitate! Dar și pentru consecvența cu care ne sunteți mereu aproape”,  arată sursa citată. (G.M)