Un bărbat de 31 de ani din comuna Zorleni și-a tâlhărit fosta concubină. Astăzi, a fost prezentat Judecătoriei Bârlad cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 31 de ani, din Popeni, comuna Zorleni, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în ziua de 30 aprilie, ora 14.00, bărbatul cercetat ar fi pătruns fără drept într-o magazie a unei societăți comerciale din localitatea Popeni, ocazie cu care ar fi agresat-o pe fosta sa concubină, o femeie de 29 de ani din localitate și pe care, prin violență, a deposedat-o de un telefon mobil. Prejudiciul în cauză este estimat la 800 de lei .

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, a fost prezentat Judecătoriei Bârlad cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului. (N.D.)