Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a ieșit în afara carosabilului și s-a răsturnat peste un gard din beton. În mașină se aflau trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și33 de ani. Toți trei au fost diagnosticați cu politraumatisme. Accidentul rutier s-a produs, în această dimineață, în comuna Muntenii de Sus.

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN24, în localitatea Muntenii de Sus,  comuna Muntenii de Sus. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane.

La fața locului au fost deplasate și două ambulanțe  tip B aparținând SAJ Vaslui.

Un autoturism s-a răsturnat peste un gard din beton 2

La sosirea echipajelor de intervenție  a fost găsit un autoturism ieșit în afara carosabilului, răsturnat peste un gard din beton.

În autoturism se aflau trei bărbați. Victimele (trei bărbați cu vârste de 33 ani, 30 ani și 27 ani) au fost extrase și predate echipajelor de pe ambulanțe. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui,  acestea fiind diagnosticate cu politraumatisme în urma unui accident rutier.

Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens. (C.D.)