Aseară, un autoturism a căzut într-o râpă, între localitățile Popeni și Bursuci. În mașină erau două persoane: un copil in vârstă de 10 ani și un bărbat în vârstă de 22 ani.  Victimele, diagnosticate cu politraumatisme, au fost transportate la spitalul din Vaslui.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui la locul accidentului au fost trimise două autospeciale și o ambulanță.La intervenție a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad

Aseară, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, la un accident rutier produs între localitățile Popeni și Bursuci.

Un autoturism a căzut într-o râpă. Două persoane rănite 2

La intervenție a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două victime neîncarcerate, aflate într-un autoturism căzut într-o râpă, la o distanță de aproximativ 30 metri față de șosea. Victimele, un copil in vârstă de 10 ani și un bărbat în vârstă de 22 ani, au fost aduse la ambulanțe și evaluate. După acordarea primului ajutor medical, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Victimele au fost diagnosticate cu politraumatisme produse în urma accidentului rutier.

Un autoturism a căzut într-o râpă. Două persoane rănite 3

Autoturismul căzut într-o râpă între localitățile Popeni și Bursuci

Autoturismul nu prezenta scurgeri de combustibil, iar drumul nu a fost blocat.

Polițiștii Serviciului Rutier Vaslui efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. (G.M.)