Trei subofițeri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU)  Vaslui sunt diagnosticați pozitiv cu COVID-19. Toți trei sunt asimptomatici. La ISU Vaslui este în curs o anchetă epidemiologică. La finalizarea acesteia, în funcție de rezultate, vor fi dispuse măsuri.

La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui sunt trei subofițeri diagnosticați pozitiv cu COVID-19, asimptomatici, informează ISU Vaslui.

”Toți cei trei subofițeri sunt de la Detașamentul de pompieri Vaslui. Primul subofițer confirmat pozitiv a fost contactul soției sale, aceasta fiind confirmată pozitiv COVID-19 în data de 08.07.2020 (aceasta lucrează în cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, la Serviciul financiar). Cel de-al doilea subofițer confirmat pozitiv, este coleg de birou cu primul infectat COVID-19. Cel de-al treilea subofițer a participat la misiuni alături de cel de-al doilea infectat și este unul dintre cei patru colegi aflați în izolare. Este în curs o anchetă epidemiologică, iar la finalizarea acesteia, în funcție de rezultate vor fi dispuse măsuri. Menționăm faptul că nu a fost afectată capacitatea operativă a unității”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui

Personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui este în permanență instruit în ceea ce privește măsurile de protecție și dezinfectarea spațiilor, în același timp fiind asigurate materialele de protecție și substanțele dezinfectante. (N.D.)