Începând de astăzi, 1 martie 2021, în județul Vaslui,  trei noi fluxuri devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech, anunță Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vaslui

Este vorba despre următoarele cabinete de vaccinare:

  • AMBULATORIUL DE SPECIALITATE DIN CADRUL SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ VASLUI –  1 flux nou;
  • SALA DE SPORT str. A. I. Cuza, Huși – 1 flux nou;
  • CENTRUL DE REVITALIZARE CORPORALĂ ȘI LOISIR BÂRLAD – 1 flux nou.

Capacitatea de vaccinare în fiecare din cele trei fluxuri de vaccinare este de 60 de persoane pe zi.

Programarea pentru vaccinare se adresează persoanelor vulnerabile care fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

”Pentru asigurarea accesului tuturor categoriilor de persoane la programarea pentru vaccinare, au fost identificate mai multe posibilități de înscriere. Astfel, înscrierile se pot realiza individual, direct înplatforma#ROVACCINARE, accesând pagina web: https://vaccinare-covid.gov.ro/ pe bază de CNP, prin call center, la numărulunic 021.414.44.25, prin medicii de familie și prin personalul din direcțiile de asistență socială. Facem precizarea că fiecare persoană se poate înscrie pe platformă alegând una dintre modalitățile corespunzătoare categoriei din care face parte”, a spus Mihaela Vlada, directoru executiv al DSP Vaslui. (G.M.)