Astăzi, la Parpanița, un bărbat de aproximativ 46 de ani a fost prins sub un tractor pe câmp la arat.  Au fost trimise o ambulanță B2 de la Negrești, ambulanța TIM de la Vaslui și un echipaj de pompieri pentru a ridica tractorul.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui, inclusiv Garda II Negrești au intervenit cu două autospeciale și ambulanța SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) pentru extragerea și resuscitarea victimei unui accident de muncă, în localitatea Parpanița, Negrești. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un bărbat în vârstă de 46 ani peste care era răsturnat un tractor. Victima era cianotică  și se afla în stare de inconștiență. Victima a fost extrasă de sub utilajul agricol și au fost începute manevrele de resuscitare.

Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanța SMURD fiind nevoit să declare decesul bărbatului.

Cauzele decesului și circumstanțele în care s-a produs accidentul vor fi cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens. (C.D.)