Un accident rutier a avut loc, în această dimineață, în municipiul Bârlad, pe strada Stroe Beloescu, în apropierea bibliotecii. Un autoturism a intrat într-o țeavă de transport gaz metan, care în urma impactului s-a spart. 

La faţa locului a ajuns un echipaj de pompieri, pentru a asigura măsurile de protecţie până la sosirea unei echipe de la firma de gaz.

”Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere și un echipaj specializat pentru asigurare măsuri P.S.I, în urma unui accident rutier produs în municipiul Bârlad, pe strada Stroe Beloescu, în apropierea bibliotecii. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând S.A.J Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajului a fost găsit un autoturism care lovise o țeavă de transport gaz metan, șoferul fiind evacuat. Până la sosirea echipei specializate de la Delgaz, pompierii militari au asigurat măsuri P.S.I.”, a spus Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Pompierii au pus un cep pentru a opri degajarea de gaz metan în atmosferă și au îndepărtat autoturismul din zona afectată.

Echpia de specialitate de la Delgaz a ajuns la fața locului după „doar” 25 de minute.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști. (C.D.)