Un acccident rutier s-a produs, azi noapte, pe DN24, pe raza localității Văleni, comuna Văleni. Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a izbit un autovehicul de mare tonaj. Autovehicul venea din sens opus. În urma impactului, un tânăr, rămas încarcerat în autoturism, a murit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, Marius Stanciu, accidentul s-a produs, în această noapte, în jurul orei trei. La fața locului a ajuns Detașamentul de pompieri Vaslui cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 (Terapie Intensivă Mobilă) și echipaje specializate.

 

”În accidentul produs pe DN24, pe raza localității Văleni, comuna Văleni au fost implicate două autovehicule și două persoane. Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a izbit un autovehicul de mare tonaj, autovehicul care venea din sens opus”, a precizat Marius Stanciu.

 

La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 22 ani, încarcerată într-un autoturism. Medicul de pe ambulanța TIM a stabilit că victima prezenta leziuni incompatibile cu viața. Operațiunea de extragere a victimei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului a durat aproximativ o oră.

Tânăr mort într-un acccident rutier pe DN 24, lângă Văleni 3

 

 

Circumstanțele producerii acestui acccident rutier , precum și cauzele decesului sunt cercetate de lucrătorii instituțiilor abilitate în acest sens.