O femeie s-a răsturnat cu mașina, astăzi, pe DJ 248F. la ieșirea din orașul Negrești, spre localitatea Ipatele.  Din autoturismul răsturnat, se scurgea combustibilul, iar circulația pe un sens de mers a fost blocată. Femeia, în vârstă de 22 de ani, a reușit să iasă din mașină până la sosirea echipajelor de intervenție.

Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu modul pentru deblocare/descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate,  la accidentul rutier produs la ieșirea din orașul Negrești, spre localitatea Ipatele, pe DJ 248F.

La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism răsturnat pe partea carosabilă, conducătoarea auto evacuându-se până la sosirea pompierilor.

S-a răsturnat cu mașina pe DJ 248F, la ieșirea din Negrești 2

”Din autoturismul rasturnat, aveau loc scurgeri de combustibil, iar un sens de mers al DJ 248F era blocat. Conducătoarea autoturismului suferise mai multe traumatisme, primul ajutor fiindu-i acordat în ambulanța SMURD. Victima în vârstă de 22 ani a fost transportată la  Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Pompierii militari au asigurat măsuri PSI, au degajat autoturismul și au spălat carosabilul”, a spus Marius Satanciu, purtător de cuvânt al Inpectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

S-a răsturnat cu mașina pe DJ 248F, la ieșirea din Negrești 6

Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști. (C.D.)