Astăzi, 15 aprilie, la ora 12.00, pe starda Traian din Vaslui, s-a deschis cofetăria Dulcinella. Momentul a fost marcat de prezența artistului Ion Paladi. 

Cei cărora le plac produsele din Republica Moldova au, începând de astăzi, în Vaslui, un magazin de unde pot cumpăra torturi, prăjituri, biscuiți, bomboane, vinuri, coniac, vodcă și multe cadouri pentru cei dragi.

”Pentru mine aceste dulciuri înseamnă calitate, înseamnă gust, înseamnă bucurie, înseamnă sărbătoare pentru că dacă vii la cofetăria Dulcinella ai luat o prăjitură, ai luat un vin, ai luat un cadou, apoi mergi la sărbătoare cu cadoul în mână. Toate torturile noastre au nume. De exemplu, Tortul Ion, Tortul Constantin, Tortul Ana. Când mergi la Ion acasă, mergi cu un tort Ion”, a spus artistul Ion Paladi.

S-a deschis cofetăria Dulcinella în Vaslui 3

S-a deschis cofetăria Dulcinella în Vaslui 2

 

Dulcinella este un mare brand din Republica Moldova cu peste 300 de angajați.

”Toate produsele noastre le facem la Târgu Neamț, pentru că acolo este laboratorul, acolo este fabrica noastră. Sunt făcute după rețete basarabene. Avem cofetari din Republica Moldova, dar cei mai mulți sunt din România. Joia viitoare vom deschide încă un magazin Dulcinella pe Strada Ștefan cel Mare din Vaslui, ii așteptăm pe toți să guste din produsele noastre și să ne spună cât de mult le place. Încercăm să facem dulciuri pentru toate gusturile”, a mai spus Ion Paladi.