Un bărbat de 32 de ani s-a accidentat cu trotineta electrică pe o stradă din fața sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Podul Înalt” al judeţului Vaslui. Pompierii militarii au sărit imediat în ajutor.

„În această dimineață, pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui au intervenit pentru acordarea primului ajutor unui bărbat în vârstă de 32 ani care a suferit un accident chiar în fața sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui. Bărbatul conducea o trotineta electrică, iar la un moment dat, și-a pierdut echilibrul și s-a prăbușit pe asfalt. Victima a primit primul ajutor chiar de la militarii care se pregăteau pentru schimbarea turei de serviciu.  Până la sosirea unui echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță al Județului Vaslui, salvatorii vasluieni au oprit hemoragia victimei și i-au imobilizat gâtul cu un guler cervical” , a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

În acest moment, bărbatul este transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, pentru investigații suplimentare.  (C.D.)