Primăria municipiului Vaslui anunță că, începând cu data de 3 iunie 2020, s-a deschis în zona Gării, str. Republicii, bl. 363, sc. B, parter, un punct de lucru cu publicul, unde funcţionează o casierie a Serviciului Finanţe Publice Locale în vederea încasării impozitelor şi taxelor locale.

Cetățenii pot achita impozitele şi taxele locale în noul punct de lucru după următorul program:

 

  • LUNI – JOI,       între orele 08:00 – 16:30;
  • VINERI,            între orele  08:00 – 14:00;

 

În vederea asigurării unei protecţii adecvate împotriva îmbolnăvirii cu coronavirusul SARS-CoV-2, în zilele de LUNI-JOI, în intervalul orar 13:00-13:30 şi VINERI, în intervalul orar 11:00-11:30, activitatea se suspendă pentru dezinfectarea incintelor.

Precizăm că Serviciul Finanțe Publice Locale pune la dispoziția cetățenilor dispensere cu dezinfectant la toate unitățile în care își desfășoară activitatea. Totodată, a fost delimitat spațiul atât în interiorul, cât și în exteriorul sediilor, astfel încât între persoane să fie o distanță de minim 1.5 m, iar operatorii de la ghișee au fost echipați cu măști, mănuși și dezinfectant.

Vă reamintim că rămân active modalitățile de plată a taxelor și impozitelor la distanță prin plata electronică (accesând www.ghiseul.ro), plata cu ordin de plată, prin internet banking sau prin mandat poștal.

Documentele necesare pot fi transmise către Primăria municipiului Vaslui prin depunere la Registratura instituţiei sau corespondență electronică (e-mail pmv@primariavaslui.ro).

”Vă mulțumim pentru încredere și vă așteptăm la ghișee!”, transmite conducerea  Primăriei Vaslui.