Perianu Alexandra-Paula, din localitatea Bogești, comuna Pogana, este de negăsit din noaptea de 18 spre 19 iulie 2021. Fetița, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit. Polițiștii desfășoară activităţi specifice, în vederea depistării fetiței. 

”În noaptea de 18/19 iulie 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizați cu privire la faptul că, PERIANU ALEXANDRA-PAULA, în vârstă de 13 de ani, din localitatea Bogești, comuna Pogana, județul Vaslui, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a revenit până în prezent”, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui.

Semnalmente :  înălțime de 1.40 metri, greutate de 45 de kg., constituție atletică, părul șaten, tuns scurt, ochi căprui.

Perianu Alexandra-Paula este de negăsit. Apelați 112 dacă o vedeți !

La data dispariției, Perianu Alexandra-Paula era îmbrăcată cu pantaloni scurți de culoare albă cu o dungă laterală de culoare neagră, maiou de culoare neagră cu un imprimeu alb în partea din față și era încălțată cu o pereche de sandale aurii.

Perianu Alexandra-Paula este de negăsit. Apelați 112 dacă o vedeți 2

În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute.

Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați  112!