Astăzi dimineață, 67 de ofițeri și subofițeri, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, au fost înaintați în gradul următor.

Ceremonialul de înaintare în grad, la termen, a personalului militar s-a organizat astăzi dimineață, la ora 09.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui. Au fost înanintați la gradul următor 67 de ofițeri și subofițeri.

Cu această ocazie s-a intonat imnul național al României și au fost avansați la gradul de colonel – doi ofițeri, la gradul de locotenet colonel – doi ofițeri și  la gradul de locotenent – patru ofițeri. La gradul maistru militar clasa I a fost avansat un maistru militar, la gradul plutonier adjutant șef au fost avansați  28 de subofițeri, la gradul de plutonier adjutant – 25 subofițeri, la gradul plutonier major – un subofițer și la gradul plutonier – patru subofițeri.

Activitatea a fost condusă de către adjunctul inspectorului șef, colonel Guriță Valerică. Colonelul a dat citire Ordinului Inspectorului Șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui și a felicitat cadrele militare pentru înaintarea în grad, mulțumindu-le totodată pentru  activitatea desfășurată.

Au fost respectate toate normele legale de protecție și răspândire a COVID-19