Un autoturism a intrat, astăzi, într-o căruță. În mijlocul de transport cu tracțiune animală se aflau două persoane, un bărbat și o femeie. Una dintre victime se află în stare de inconștiență. În starea cea mai gravă este bărbatul în vârstă de aproximativ 52 de ani. Acesta prezintă leziuni la nivelul capului. Accidentul rutier s-a produs în localitatea Rateșu Cuzei, comuna Rebricea.

Două ambulanțe SMURD (EPA și TIM) încadrate cu echipaje specializate din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui, au intervenit pentru acordare prim ajutor și transport la o unitate medicală de specialitate pentru două victime ale unui accident rutier produs în localitatea Rateșu Cuzei, comuna Rebricea.

În accident au fost implicate un autoturism, o căruță și trei persoane.

O mașimă a intrat într-o căruță. Două persoane, în stare gravă 3

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două victime (un bărbat în vârstă de aproximativ 52 ani și o femeie în vârstă de aproximativ 45 ani). După evaluare și acordarea primului ajutor medical, victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu politraumatisme produse în urma unui accident rutier. În starea cea mai gravă este persoana de sex masculin, care prezintă leziuni la nivelul capului.

Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de reprezentanții Poliției Rutiere. (G.M.)