O tânără s-a aruncat, astăzi, de la etajul șapte al blocului Z4, de pe strada Vasile Pârvan, din Bârlad. Femeia a căzut pe copertina din beton care proteja intrarea în scara blocului.

Unul dintre locatarii blocului a sunat la 112. La fața locului au fost trimise două autospeciale și o ambulanță.

”Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale pentru degajarea unei persoane de sex feminin căzute de la înălțime. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, pe copertina din beton care proteja intrarea în scara blocului, a fost găsită o tânără aflată în stop cardiorespirator. După aproximativ 45 minute de resuscitare, victima a dat semne vitale. În acest moment, victima este transportată de echipajul ambulanței SAJ la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad”, a spus Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

O femeie s-a aruncat de la etajul șapte al unui bloc din Bârlad 2

O femeie s-a aruncat de la etajul șapte al unui bloc din Bârlad 2

Tânăra, în vârstă de aproximativ 25 de ani,  a ajuns la Spitalul ”Elena Beldiman” din Bârlad cu multiple traumatisme, stop cardio respirator, comă profundă. După câteva ore, în pofida eforturilor făcute de medici pentru a o salva, femeia a decedat.

Circumstanțele producerii acestui incident sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens. (C.D.)