O femeie de 60 de ani, din localitatea Parpanița, orașul Negrești, a căzut, în această dimineață, într-o fântână. După 25 de minute femeia a fost salvată de pompierii din Negrești.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui a intervenit pentru salvarea femeii căzute în fântâna din localitatea Parpanița, orașul Negresti.

La intervenție au fost deplasate o autospecială de stingere echipată cu module specializate de la Garda II Negrești, o autospecială de căutare – salvare și echipaje specializate. La intervenție a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui.

O femeie de 60 de ani a căzut într-o fântână din Parpanița 1

”La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită căzută într-o fântână adâncă de circa opt metri, o femeie un vârstă de aproximativ 60 ani. Victima era în stare de conștiență și coopetantă. După aproximativ 25 minute, victima a fost extrasă și a fost predată pentru evaluare echipajului de pe ambulanța SAJ Vaslui. Cauza producerii acestui accident va fi cercetată de instituțiile abilitate”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui. (N.D.)