O explozie puternică s-a produs, astăzi dimineață, în incinta SC FEPA din Bârlad. Un bărbat a fost lovit în zona capului de flanșa unui recipient aflat sub presiune.

La fața locului a ajuns o ambulanță, o autospecială și un echipaj specializat, pentru asigurare măsuri PSI.

”Detașamentul de pompieri intrvine cu o autospecială de stingere și un echipaj specializat, pentru asigurare măsuri PSI în incinta FEPA Bârlad. La intervenție participă o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o persoană de sex masculin, în stare de inconștiență și care prezenta un traumatism major în zona capului. Bărbatul a fost lovit în zona capului de flanșa unui recipient aflat sub presiune, recipient în care se afla azot. Victima, angajat al unei societăți din județul Buzău, este inconștiență, dar prezintă semne vitale. În acest moment, victima primește îngrijiri medicale acordate de echipajul ambulanței SAJ”, ne-a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Cercetările privind circumstanțele producerii această explozie sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.(G.M.)