Un autoturism marca Mercedes ML a fost lovit de un tren privat, în această seară, la trecerea la nivel cu calea ferată, fără barieră, pe DJ 242 în localitatea Grivița. 

În aceasta seară, Detașamentul de pompieri Bârlad a fost solicitat să intervină pentru acordarea de îngrijiri medicale și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere, după ce un autoturism marca Mercedes ML a fost lovit de un tren privat.

Accidentul rutier a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată, fără barieră, pe DJ 242 în localitatea Grivița.

S-au deplasat de urgență echipaje specializate de prim-ajutor, descarcerare și stingere, care au găsit la locul evenimentului patru persoane, între care doi minori, care ieșiseră singure din mașina avariată.

Echipajul SMURD a acordat primul-ajutor minorei de 13 ani din autoturism, urmând ca un echipaj SAJ să preia și soția conducătorului auto, ce acuză dureri la nivelul capului.

”La eveniment se deplasează microbuzul din dotarea ISU Vaslui, pentru asigurarea transportului de la locul accidentului în Bârlad, pentru patru persoane vârstnice ce se întorceau de la o înmormântare”, a spus Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

În zonă, traficul rutier este dirijat și se circula în condiții normale, dar locomotiva trenului este avariată și nu se mai poate continua drumul. (C.D.)