Astăzi, o mașină taxi a fost lovită în plin de un autoturism condus de o femeie. Taximetristul a fost internat la Spitalul Județean Vaslui cu dureri puternice în zona șoldului.

Accidentul s-a produs în municipiul Vaslui, în zona Buium.

Detașamentul de pompieri Vaslui a trimis la fața locului o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și un echipaj specializat, pentru asigurarea măsurilor PSI și acordarea de prim ajutor.

„La sosirea echipajului de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate, iar una dintre cele două persoane aflate în autovehicule avea nevoie de îngrijiri medicale. Cu ajutorul ked-ului de extracție, un bărbat în vârstă de 42 ani a fost extras din autoturism, victima acuzând puternice dureri în zona în zona șoldului.  Victima a fost predată echipajului ambulanței SAJ care a sosit la fața locului”, a spus Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Șoferița a fost evaluată medical, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar, cel mai probabil, se va alege cu dosar penal.

„Victima  are 42 de ani și are un traumatism de bazin. A fost transportat la Spitalul Vaslui conștient și stabil hemodinamic și respirator”, a precizat Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui. (C.D.)