Mai mulți indivizi s-au luat la bătaie, ieri, în comuna Băcești. Polițiștii negreșteni au reținut un bărbat în vârstă de 25 de ani. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

”Ieri, 13 mai, în jurul orei 19.25, polițiștii din Negrești au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe raza localității Băcești, mai multe persoane sunt implicate într-un scandal. Polițiștii trimiși la fața locului au depistat mai multe persoane cu vârste între 21 și 40 de ani, domiciliate în comuna Băcești”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui.

Polițiștii au stabilt că a fost un conflict spontan. În timpul scandalului un tânăr de 25 de ani a lovit cu un obiect contondent din lemn, pe un alt tânăr. Cel lovit (un bărbat de 28 de ani) a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tot în timpul  scandalului, doi bărbați au pătruns fără drept într-o locuință și au distrus o ușă de acces.

Împotriva bărbatului de 25 de ani, din comuna Băcești, a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cinci persoane sunt cercetate pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii liniștii publice. Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui. Urmează a fi stabilită și probată întreaga activitate infracțională săvârșită. (N.D.)