Comitetul Local pentru Situații de Urgență  Vaslui a decis, ieri, ca locurile de agrement din municipiul Vaslui să rămână inchise, până la ieșirea din starea de alertă. 

În ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență  Vaslui din 7 iulie 2020, s-au analizat aspecte legate de posibilitatea deschiderii locurilor de joacă pentru copii, a zonelor de fitness în aer liber, precum și a terenurilor de sport aferente unităților de învățământ pentru accesul copiilor la acestea.

”Ca urmare a numărului în creștere de cazuri de infectare intra comunitară cu virusul SARS CoV-2 și din dorința de a proteja locuitorii municipiului, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Vaslui a decis că, până la ieșirea din starea de alertă, locurile de agrement mai sus menționate rămân închise, în respectarea măsurilor legal dispuse până acum de la nivel central”, a transmis, astăzi, conducerea Primăriei Vaslui.

Totodată, s-a decis că, la momentul deschiderii, se va pune în aplicare un regulament de funcționare și acces în locurile de agrement, pentru a preveni infectarea cu coronavirus a persoanelor care le vor utiliza.

Amintim că în municipiul Vaslui s-au deschis creșele, în data de 22 iunie, iar luni, 6 iulie s-au redeschis grădinițele  5,8,9,12,17 și 18. Nu s-au redeschis toate grădinițele pentru că nu au fost solicitări.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Vaslui mulțumește tuturor vasluienilor care dau dovadă de responsabilitate și respectă indicațiile specialiștilor în sănătate.(N.D.)