Azi-noapte a izbucnit un incendiu puternic la o locuință din comuna Ciocani. Flăcările au distrus locuința în totalitate. 

Azi-noapte, începând cu ora 02:00, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Ciocani, comuna Ciocani. La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. Au ars: aproximativ 100 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, trei camere de locuit, patru uși, cinci ferestre, mobilierul din cele trei camere, un frigider, un TV, o mașină de spălat, diverse textile și documente.

S-au degradat: aproximativ 20 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, 25 metri pătrați tencuială, o ușă, o fereastră, diverse textile. Au fost salvate: anexele imobilului și o cameră de locuit. Nu au fost victime.

În momentul izbucnirii incendiului, proprietarul locuinței era plecat la o stână. În acest moment, incendiul este stins, dar se acționează pentru răcirea zonei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric. (N,D.)