Un incendiu violent a izbucnit, azi-noapte, în localitatea Bârlălești, comuna Epureni. Flăcările au distrus 70 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, două ferestre, două  uși, mobilierul și bunurile electrocasnice din două camere. Pompierii militari au salvat trei camere din locuința cuprinsă de flăcări, precum și casele din apropiere.

Punctul de lucru Murgeni din cadrul Detașamentului de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Bârlălești, comuna Epureni. La fața locului a fost deplasată și o autospecială multifuncțională din cadrul Detașamentului de pompieri Bârlad.

”La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul unei camere și la acoperișul locuinței, existând pericolul de propagare la alte două case din apropiere. După aproximativ 150 minute, incendiul a fost lichidat, nefiind înregistrate victime”, a spus Marius Stanciu, purtător de cuvânt al inspectoratului pentru Situații de Urgență (I.S.U.)Vaslui

Au ars:

  • aproximativ 70 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn,
  • două ferestre și tot atâtea uși
  • mobilierul
  • bunurile electrocasnice din două camere.

Au fost salvate trei camere din locuința cuprinsă de flăcări, precum și casele din apropiere.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri neamenajate. (N.D.)