În data de 24 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 20 noiembrie, LEONTE MĂDĂLIN, în vârstă de 29 de ani, din localitatea/comuna Iana, județul Vaslui, a plecat, în mod voluntar, de la o unitate medicală din municipiul Bârlad, unde fusese transportat spre a fi internat, nu a revenit până în prezent la domiciliu și nici nu a putut fi contactat de membrii familiei.

Leonte Mădălin

Semnalmente: înălțime de 1.72 metri, față ovală, greutate de aproximativ 70 de kg., constituție atletică, păr scurt negru.

În momentul dispariției persoana era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni (blugi) de culoare albastră, geacă de culoare neagră și era încălțată cu o pereche de pantofi sport de culoare albastră.

Bărbatul căutat suferă de afecțiuni psihice. În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute.

Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați  112 !