În prag de sărbători, jandarmii vasluieni au pus mână de la mână și s-au mobilizat pentru a aduce bucuria Crăciunului pentru trei familii cu posibilități materiale reduse.

Însoțiți de Moș Crăciun, jandarmii vasluieni au ajuns prima dată în satul Deleni urmând pe rând satele Gura Idrici și Muntenii de Sus. Jucării, dulciuri, fructe dar şi diverse produse alimentare şi articole de îmbrăcăminte  cumpărate sau oferite de jandarmi, au fost dăruite copiilor care l-au așteptat cu nerăbdare pe Moș Crăciun.

„Pentru că au adus un strop de bucurie și speranță celor 11 copii vizitați alături de Moș Crăciun, jandarmii au fost răsplătiți cu zâmbete, dar și cu emoția şi împlinirea pe care o simţi atunci când dăruiești”, a spus cpt. Alexandru Vatavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui

Nu este prima campanie de acest gen organizată de jandarmi, în trecut, cu diverse ocazii aceștia au fost aproape de semenii lor și nici pe viitor nu vor sta pe gânduri atunci când vor avea ocazia să ajute. (C.D.)