O casă din Văleni a fost distrusă de flăcări în această dimineață. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale pentru limitarea și lichidarea incendiului izbucnit la o locuință din localitatea Văleni, comuna Văleni.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la nivelul unei locuințe și exista pericolul de propagare la un imobil aflat în aceeași curte.

”S-a acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru stingerea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protecția locuinței apropiate. Au ars aproximativ 160 metri pătrați de acoperiș din tablă pe astereală din lemn, două camere și mobilierul aferent, două ferestre, două uși, diverse textile și documente. A fost degradată o suprafață de aproximativ 70 metri pătrați tencuială. Nu au existat victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric”, a spus Elvis Piruș, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.