Ieri seară, în jurul orei 18, a izbucnit un incendiu pe casa scării unui bloc, din municipiul Vaslui. La sosirea pompierilor, casa scării era inundată de fum,

Potrivit reprezentanților Inpectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu, la fața locului au ajuns o autospecială de stingere cu apă și o ambulanță.

”Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj, specializat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit pe casa scării unui imobil din municipiul Vaslui, str. Vasile Alecsandri, bloc 39. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui”, a spus purtătorul de cuvânt al Inpectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui

La sosirea echipajelor de intervenție, casa scării era inundată de fum. Incendiul se manifesta la nivelul a două uși și a mobilierului ornamental de pe un palier. De asemenea, ardeau mai mulți conductori electrici.

Incendiul a fost lichidat relativ repede și nu a fost necesară evacuarea locatarilor.

Au fost degradate două uși, două contoare de electricitate și mai mulți conductori electrici. De asemenea, a fost afectată tencuiala pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost lucrul cu foc deschis în spațiu închis. (G.M.)