În această dimineață, a izbucnit un incendiu la o locuință situată pe strada Petru Rareș (lângă Școala nr.3) din Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la nivelul unei camere și exista pericol de propagare la întreaga locuință.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu, incendiul a fost anunțat cu posibile victime.

”Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospecială de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din municipiul Bârlad, strada Petru Rareș  (lângă Școala nr.3). Inițial, incendiul fusese anunțat cu posibile victime. Până la sosirea pompierilor, persoanele aflate în locuință s-au autoevacuat”, a spus Marius Stanciu.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la nivelul unei camere și exista pericol de propagare la întreaga locuință. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

Incendiu la o locuință din municipiul Bârlad 2

Au ars  două ferestre, o ușă, o canapea, un DVR, un monitor, un televizor, o comodă din lemn, un șifonier, diverse produse textile și documente.

A fost degradată tencuiala pe o suprafață de aproximativ 40 metri pătrați, o ușă,  o masa, diverse textile.

Au fost salvate celelalte trei camere și bucătăria locuinței.

Valoarea estimată a bunurilor salvate este de aproximativ 150.000 lei. Valoarea estimată a bunurilor distruse/degradate   însumează aproximativ 20.000 lei. (C.D.)