Un incendiu violent a izbucnit, astăzi, în jurul orei 16.35, la magazinul Profi din Zorleni.  Flăcările au cuprins magazia de mărfuri. După mai bine de trei ore incendiul a fost stins.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Podul Înalt” al Județului Vaslui a intervenit cu șase autospeciale, 18 subofițeri și doi ofițeri, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un spațiu comercial din localitatea Zorleni, comuna Zorleni. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la nivelul acoperișului și într-o magazie unde erau depozitate diverse mărfuri. După mai bine de trei ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat.

”Au ars aproximativ 150 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn și diverse mărfuri din magazia cuprinsă de flăcări. S-au degradat aproximativ 200 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn și 250 metri pătrați planșeu din lemn și PVC. Au fost distruse de flăcări și instalațiile de climatizare și răcire ale magazinului, precum si tabloul electric de forță. Au fost salvate mărfurile din spațiul comercial și un seif în care se păstrau încasările. Nu au fost victime. Intervenția a fost condusă de prim adjunctul inspectorului șef, colonel Tătaru Niculae. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică” a declarat a declarat Elvis Piruș, purtătorul de cuvânt al ISUVaslui   (N.D.)