Azi-noapte, a izbucnit un incendiu violent la magazinul  alimentar ZAMORA din Bârlad. Flăcările au distrus mai multe bunuri și diverse produse alimentare și nealimentare.

În intervalul orar 03:00 – 04:30, pompierii bârlădeni au intervenit pentru stingearea incendiului cu trei autospeciale. La fața locului  a ajuns și o ambulanță.

”Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale și o ambulanță tip B2 (EPA), un ofițer și echipaje specializate pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un magazin alimentar din municipiul Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta pe aproximativ 100 metri pătrați. Au ars aproximativ 80 metri pătrați tavan PVC tip sandwich, o ladă frigorifică, un rastel expunere, diverse produse alimentare. S-au degradat șase lăzi frigorifice, două vitrine frigorifice, șase rasteluri pentru expunere, diverse produse alimentare și nealimentare.  Nu au fost victime”, a spus Marius Stanciu,  purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Flăcările s-au aprins de la o ladă frigorifică al cărei motor s-a supraîncălzit lângă produsele inflamabile din jur.