La depozitele Leguvas din Vaslui a izbucnit, aseară, un incendiu de proporții. Au ars diverse materiale, mase plastice, diferite textile, cărbune.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Podul Înalt” al Județului Vaslui a intervenit cu șapte autospeciale și 23 militari, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la depozitele Leguvas din municipiul Vaslui.

”La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent în partea de nord a depozitului, pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați. După aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars aproximativ două tone cărbune, mase plastice, diverse textile și documente. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică. O autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a asigurat pe timpul nopții măsurile necesare pentru supravegherea zonei”  a declarat Elvis Piruș, purtătorul de cuvânt al ISUVaslui

Acțiunea de intervenție a fost condusă și coordonată de prim adjunctul inspectorului sef, colonel Tătaru Niculae și de prefectul județului Vaslui, Mircea Gologan. (N.D.)