Un incendiu violent a izbucnit, astăzi, localitatea Armășoaia, comuna Pungești. Proprietarul casei, Petru Munteanu, în vârstă de 90 de ani a încercat să stingă incendiul cu mijloacele avute la îndemână și a suferit arsuri grave.

La fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri și o ambulanță

”Detașamentul de pompieri Vaslui și Punctul de lucru Ivănești intervin cu două autospeciale cu apă, o ambulanță SMURD tip C1 (TIM) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Armășoaia, comuna Pungești. La intervenție participă și S.V.S.U. Pungești cu o autospecială de stingere cu apă”, a spus Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiu la locuința din Armășoaia se manifesta prin ardere generalizată.  Din primele informații, proprietarul Petru Munteanu,  un bătrân în vârstă de 90 ani a încercat să stingă incendiul cu mijloacele avute la îndemână. Acesta a suferit arsuri de gradul II la nivelul membrelor superioare și al feței.

În aceste momente, victima primește primele îngrijiri medicale de specialitate în interiorul ambulanței SMURD. În cel mai scurt timp va fi transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Accesul în zonă este foarte greoi. (G.M.)

Incendiu la Armășoaia. Proprietarul casei a suferit arsuri grave 2

Locuința din Armășoaia, după stingerea incendiului