O gospodărie de pe strada Dumitru Pătraș, din municipiul Huși a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul violent a distrus bunuri de aproximativ 15.000 de lei.

În urma unui scurtcircuit electric, anexa unei locuințe din municipiul Huși a luat foc. Flăcările s-au extins cu repeziciune și exista pericolul de propagare în locuință, la un autoturism, dar și la alte două case aflate în apropiere.

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat (șase subofițeri) pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă a unei locuințe de pe strada Dumitru Pătraș, din municipiul Huși.

Incendiu într-o gospodărie de pe strada Dumitru Pătraș, din Huși 2

Incendiu la o gospodărie, pe strada Dumitru Pătraș, din Huși 2

”La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta violent la întreaga anexă. În plus, exista pericolul de propagare în locuință, un autoturism, dar și la alte două case aflate în apropiere. S-a acționat pe două sectoare de intervenție. Primul, pentru stingerea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protejarea locuințelor aflate în pericol. După aproximativ o oră, incendiul a fost lichidat lichidat. Nu au fost victime.  Valoarea estimată a bunurilor distruse /degradate este de aproximativ 15.000 lei. Valoarea estimată a bunurilor salvate este de aproximativ 150.000 lei”, a spus Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui. (N.D.)