Tragedie în localitatea Chilieni, comuna Coroiești. Casa unei familii, care se pregătea de înmormântare, s-a aprins  de la o lumânare lăsată nesupravegheată. Sătenii au apucat să scoată din casă persoana decedată cu aproximativ o oră și jumătate înainte de izbucnirea incendiului.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere  cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Chilieni, comuna Coroiești. La intervenție a participat și S.V.S.U Coroiești cu o autospecială de stingere cu apă.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. În incendiu nu au fost înregistrate victime, însă cetățenii din localitate au apucat să scoată din casă o persoană decedată cu aproximativ o oră și jumătate înainte de izbucnirea incendiului.

Dupa câteva ore, incendiul a fost lichidat. Au ars aproximativ 70 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, trei camere de locuit și bunurile aflate în interior , diverse textile și documente.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o lumânare uitată aprinsă lângă persoana decedată.