Un bărbat cu dublă cetățenie, română și moldovenească, căutat de autoritățile române, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracțiunii de furt din proprietatea privată a fost au depistat şi reţinut, ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița. Individul a fost predat unei echipe  operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun. 

Ieri, 23 septembrie 2021, în jurul orei 09.00, în Punctul de Trecere a Frontierei AlbiţaI.T.P.F. Iaşi, s-a  prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova, B.A., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 27 de ani.

„La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele tânărului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare de către autoritățile române, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt din proprietatea privată”, a spus Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Persoana în cauză a fost predate unei echipe  operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun. (G.M.)