Grădina Zoologică Bârlad își redeschide porțile pentru public începând cu 30 iunie, după o perioadă (destul de lungă) pe parcursul căreia animalele s-au odihnit în liniște.

Grădina Zoologică din Bârlad va funcționa conform programului de vară, respectiv de marți până duminică, inclusiv, între orele 10.00-19.00 (ultimul bilet de intrare eliberat fiind la ora 18.00).

Prețul biletelor este de patru lei pentru adulți, respectiv doi lei pentru copiii de peste trei ani și grupurile organizate.
Copiii sub 3 ani, persoanele cu dezabilități și însoțitorii acestora sunt scutiți de taxă.
Până la noi reglementari, publicul vizitator va avea acces, deocamdată, doar la spațiile deschise (pe alei), acvariul și locul de joacă fiind în continuare închise.


Iată ce reguli trebuie să respecte cei care vor să viziteze Grădina Zoologică din Bârlad

  • La intrarea în unitate (zona caserie), vizitatorii sunt rugați să respecte întocmai măsurile de distanțare fizică (minimum 2 metri față de ceilalți vizitatori).
  •  În incintă, pe întreg parcursul vizitei, rugăm publicul să păstreze aceeași distanță față de celelalte persoane și față de personalul Grădinii zoologice, precum și de volierele cu animalele avute în colecție.
  • Se interzice intrarea pentru vizitare în grupuri mai mari de trei persoane (excepție fac familiile cu mai mulți copii).
  • Intrarea și ieșirea din incinta unității se va face pe traseele marcate cu săgeți, cu rugămintea să se respecte aceste marcaje, precum și celelalte indicații și sugestii ale persoanlului Poliției Locale Bârlad, care va asigura (sâmbetele și duminicile) măsurile de ordine și siguranță publică.
  • În situația în care se va ajunge la restricționarea numărului de vizitatori admiși în incintă, cei aflați la intrare vor fi anunțați că s-a atins numărul maxim permis, urmând să aștepte eliberarea spațiului pentru vizitare.

Programul și condițiile de vizitare pot suferi modificari, în funcție de evoluția evenimentelor. Modificările survenite vor fi aduse la cunoștința vizitatorilor în cel mai scurt timp!