O fetiță, în vârstă de opt ani, a fost preluată de un elicopter SMURD, duminică după-amiază, după ce a căzut de la etajul unu al unui bloc din Huși. Poliţiştii fac cercetări pentru a afla cum s-a produs incidentul.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui, care a transportat fetiţa la Sptalul ”Dimitrie Castroian” din Huși  pentru îngrijiri medicale. Apoi a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a transporta fetitța la Spitalul ”Sfânta Maria” din Iași.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, fetița a diagnosticată cu  politraumatisme.

”Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj specializat pentru asigurare măsuri PSI la aterizarea respectiv decolarea elicopterului SMURD Iași care, a preluat o fetiță în vârstă de opt ani diagnosticată cu politraumatisme în urma unei căderi de la înălțime. Victima a fost transportată de ambulanța aparținând SAJ Vaslui”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

Cauzele producerii acestui incident sunt cercetate de polițiști. (C.D.)