O femeie de 75 de ani a fost tâlhărită, acum două zile, în zona Aleea Griviței, din municipiul Vaslui. Femeia a fost împinsă din spate, s-a dezechilibrat, moment în care i-a fost furată geanta. Polițiștii vasluieni au arestat un bărbat de 25 de ani, dar mai sunt cercetați doi minori din Vaslui, cu vârste de 14, respectiv 15 ani.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a bărbatului de 25 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în ziua de 21 mai, ora 22.15, în zona Aleea Griviței din municipiul Vaslui, bărbatul cercetat ar fi împins din spate și dezechilibrat o femeie de 75 de ani, reușind astfel să îi sustragă, prin smulgere, o geantă cu bunuri.

În urma agresiunii, femeia a suferit vătămări corporale, fiind transportată și internată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Prejudiciul estimat la 600 lei a fost recuperat în proporție de peste 60% și restituit persoanei vătămate.

Duminică, 24 mai, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de ieri, a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În cauză mai sunt cercetați doi minori din Vaslui, cu vârste de 14, respectiv 15 de ani. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a persoanelor sus-menționate. (N.D.)