Două mașini, un Logan și un Renault, s-au ciocnit violent, în acestă seară,  pe raza comunei Pușcași, după ce șoferul autoturismului Renault s-a angajat într-o depășire neregulamentară. Împactul a fost atât de violent, încât Logan-ul  a fost scos de pe partea carosabilă. În cele două mașini se aflau patru persoane, doi dintre pasagerii autoturismului marca Logan având nevoie de îngrijiri medicale. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Clinic județean de Urgență Vaslui.

”În această seară, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o mașină de stingere si o ambulanta SMURD în localitatea Pușcași, pentru asigurarea masurilor PSI la un accident rutier. În eveniment au fost implicate două autoturisme în care erau patru persoane. Echipajele de pompieri au găsit toate persoanele autoevacuate, doi dintre pasagerii autoturismului marca Logan având nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Două mașini s-au ciocnit la Pușcași, după o depășire neregulamentară 1

Un pacient a fost preluat de ambulanta SMURD cu dureri de coloana vertebrală, în timp ce a doua victima ce acuza un atac de panica a primit îngrijiri medicale din partea ambulantei SAJ. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Vaslui