Două autovehicule s-au ciocnit, astăzi,  pe DE 581 în localitatea Mitoc, comuna Banca. Pentru o scurtă perioadă de timp, drumul a fost blocat pe ambele sensuri de mers

Un accident rutier a avut loc, astăzi, pe DE 581, în localitatea Mitoc, comuna Banca. La fața locului a ajuns o autospecială cu apă și o ambulanță tip B2 (EPA).

doua autovehicule s-au tamponat pe DE 581 (3)

”Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă cu modul pentru descarcerare, precum și o ambulanță tip B2 (EPA), la un accident rutier produs pe DE 581, în localitatea Mitoc, comuna Banca. În accident au fost implicate două persoane și două autovehicule . Pentru o scurtă perioadă de timp, drumul a fost blocat pe ambele sensuri de mers. Pompierii au asigurat măsuri PSI, fiind scurgeri de combustibil pe carosabil. Unul dintre conducătorii auto (31 ani) prezenta escoriații, echimoze si era agitat, dar a refuzat transportul la o unitate medicală”, a declarat marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului petru Situații de Urgență Vaslui.

În acest moment, traficul pe DE 581 se desfășoară normal. (N.D.)

Citește și    Accident îngrozitor la Codăești, pe DN 24

TIR răsturnat pe Drumul European 581

                    Accident groaznic lângă Bârlad