Mâine, 2 iulie, începând de la ora 19.30, în Centrul Civic din municipiul Vaslui, va avea loc un concert de muzică clasică. Accesul este liber în limita celor 200 de scaune situate la distanță de doi metri unul față de altul.

Concertul de muzică clasică va fi susținut de Cvartetul Colosseum, ai cărui membri sunt:

  • Anca Bâzgu (vioara 1) – Concert Maestru Opera Română Iași
  • Tudor Bogdan Bolnavu (vioara 2) – Doctorand Universitatea de Arte “George Enescu” Iași
  • Corina Gavril (violă) – Artist-Instrumentist Filarmonica “Moldova” Iași
  • Silviu Fântână (violoncel)–Artist-Instrumentist Opera Română Iași

Cvartetul Colosseum s-a înființat acum nouă  ani, în noiembrie 2003, la Iași, pe când toți membrii de atunci erau încă elevi.

Concertul va începe la ora 19.30 și se va termina la  20.45

”Pentru respectarea măsurilor prevăzute în Ordinul 2941 privind desfășurarea spectacolelor în aer liber anunțăm pe cei doritori să ni se alăture că accesul se face cu 60 de minute înainte de începerea concertului, că sunt obligatorii termometrizarea, dezinfectarea și purtarea măștii ce va acoperi nasul și gura pe toată durata evenimentului Vă așteptăm alături de noi!”, informează reprezentanții Consiliului Județean Vaslui.

Vor fi stabilite două căi de intrare și  patru de ieșire în perimetrul destinat spectatorilor.  În caz de vreme nefavorabilă spectacolul se suspendă.

Acest concert de muzică clasică este organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui, Primăria Vaslui și Consiliul Județean Vaslui. (N.D.)