Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut, ieri, un bărbat cu cetăţenie română și Republica Moldova căutat de autoritățile române. Individul avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Ieri, 13 septembrie 2021, în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, pasager într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria, S.E., cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 37 de ani.

„La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare de către autoritățile române, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulației rutiere, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița”, a spus Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun. (N.D.)